Листа на компании кои досега се стекнаа со лого за еднаков плаќач на мажите и жените:

АГЕНЦИЈА ПРО АГЕНС
ШПАРКАСЕ БАНКА МАКЕДОНИЈА АД СКОПЈЕ
КОНТУРА
АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ
HASELT